Skytedag på Flå

14.08.2021

Vi prøver oss på nytt med skytedag på Flå! 

Bli med oss til jakt-og fiskesenteret på Flå 14. August!

Frist for påmelding er 30.07.2021

Her får du prøve ulike hagler og rifler, du kan også prøve ulike hold og skytestiler!

Her kan du prøve deg på blant annet løpende elg, langholdsskyting, sporting og skeet! En gylden mulighet til å utfordre seg selv! 

Dette er også en god mulighet til deg som er fersk og erfaren jeger! Her får du mulighet til å treffe 2 kvinnelige teamskyttere fra Rizzini og 1 kvinnelig teamskytter fra Beretta. Så her kan du få gode råd og tips om skyting! 

Det er også instruktører på både hagle-og riflebanen. Ønsker du veiledning til å bli en bedre skytter, benytt deg av muligheten her!

Det kommer også kvinnelig børsjemaker! Her kan du få hjelp til å se om ditt våpen er tilpasset deg. Tilpasset våpen er viktigere enn du tror!

Kanskje du bare ønsker og vite litt mer om oss i jegerjentene? Eller har lyst til å treffe andre jenter som jakter, fisker eller liker å skyte? ja, da har du kommet til rett sted! Her blir vi en gjeng med fine jenter! 

Her stiller Magne Landrø AS opp med våpen, ammunisjon og ulike aktører innen våpen og skyting! Magne Landrø AS har med seg noen overraskelser på våpenfronten, som det er verdt og ta turen for å se!

Grillbuffe blir servert til lunsj, og 3-retters middag på kvelden som er inkludert i prisen! 

Til middagen får vi et forrykende show med Jegerpodden! 

Vi har reservert hotellrom på Thon Hotel Bjørneparken til en pris på 830 ,- pr. pers.        300,- for en ekstra på rommet. Det er desverre ikke nok hotellrom til alle, så her blir det først til mølla! Det er en campingplass i nærheten med hytteutleie. Stavn Camping og hytteutleie. overnatting bestilles av den enkelte deltaker selv. 

Denne dagen kommer til å bli helt rå, med mye smell og garantert god stemning! 

Pris for medlem 2200,- 

Pris for ikke-medlem 2700,-

I tillegg til påmeldingen ønsker vi en mail til amaliebjoroy@jegerjentene.no med størrelse på klær, rex- eller linksskyting, hagle/rifle eller begge deler. Dersom det er noen som har matallergier, ønsker vi beskjed om dette slik at vi kan gi beskjed til kjøkkenet i forkant. 

Meld deg på her:  https://jegerjentene.portal.styreweb.com/arrangement/ArrangementSession2?ID=Pf1bLQ 

PS. det blir delt ut goodibag!!